jornada sociosanitatria

Aquesta trobada anual d’informació científica entre professionals es consolida com a referent de l’àmbit sociosanitari.

El tema de la Jornada “Afectació osteoarticular en la gent gran” , l’expertesa dels ponents reunits i l’organització de l’acte, van ser les claus de l’èxit el passat 19 de novembre. Més de 300 professionals (majoritàriament metges, infermeres i fisioterapeutes que varen omplir la sala del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona) van poder escoltar, intervenir i debatre temes relacionats amb les patologies de l’aparell locomotor, tant freqüents en les persones grans.

Professionals experts en Reumatologia, Traumatologia, Rehabilitació i Medicina de l’Esport, van finalitzar la jornada fent un debat entorn el peu, maluc i genoll, entre ells: Dr. Jordi Carbonell, Dr. Alejandro Pasarín, Dr. Antoni Viladot, Sr. Martín Rueda, Dr. Ricard Pruna i Dr. Josep Riba.  El dilatat  torn de preguntes dels assistents va ser un indicador de la qualitat i professionalitat dels ponents i dels temes tractats.

El Sr. Agustí Montal, President de la Fundació Mutuam Conviure i del Grup Mutuam, el Dr. Jaume Padrós, President del COMB i el Dr. Albert Ledesma, Director del Pla Interdepartamental d’Atenció i Interacció Social i Sanitària de la Generalitat de Catalunya, van fer la cloenda.

Al llarg de la jornada es van lliurar els Premis de Recerca 2014 que organitza i promou cada any la mateixa Fundació, que promouen la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària a Catalunya.

jornada sociosanitaria

jornada sociosanitaria

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta