Premis Recerca Mutuam 2015

La Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís amb la promoció i recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, ha convocat la 15a edició dels Premis de Recerca. La finalitat d’aquests premis és la de promoure projectes de recerca o millora de la pràctica clínica, en els que hi poden participar tots els professionals, de forma individual o col·lectiva, que desenvolupin la seva activitat en qualsevol centre o servei dins l’àmbit de la geriatria clínica o atenció sociosanitària a Catalunya.

Es premien dues categories de premis, casdascun d’ells dotat amb 6.000€: un per projectes que porten a terme entitats d’aquests àmbits a Catalunya i l’altre per projectes que es porten a terme en els centres i serveis de Grup Mutuam.

El termini per presentar els projectes és el 23 d’octubre de 2015. Els projectes premiats es coneixeran en el transcurs de la X Jornada Sociosanitària que tindrà lloc el dia 17 de novembre a l’auditori del Col·legi de Metges de Barcelona, que organitza també la Fundació Mutuam Conviure i de la que us mantindrem informats.

Per a més informació, podeu llegir les Bases del Premis de Recerca 2015.

 

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta