Visita a Bellesguard de Mutuam Activa

Els infatigables viatgers de Mutuam Activa van visitar el passat 28 d’abril la Torre Bellesguard, situada al peu de la muntanya del Tibidabo. Construïda per Antoni Gaudí entre 1900 i 1909, aquesta construcció es caracteritza per unes línies rectes molt poc habituals en les obres del genial arquitecte. De fet, per dissenyar-la es va inspirar en el castell de Martí l’Humà, l’últim rei de la dinastia catalana del Casal de Barcelona, que va viure a Bellesguard fins a la seva mort l´any 1410.

Amb la construcció d’aquest castell,  l’estil de Gaudí es troba a mig camí entre el modernisme i el gòtic. A més, restaura les restes del Palau medieval, que formen part dels jardins de la finca. La història de Bellesguard està íntimament lligada a la de Catalunya. Són molts els personatges i els episodis històrics succeïts al castell, que van influir Antoni Gaudi per crear una de les seves obres més personals, simbòliques i fascinants.

Aquesta és una de les nombroses visites per descobrir el patrimoni arquitectònic del país que organitza Mutuam Activa. Apunteu-vos a la propera a: http://www.mutuam.com/mutuam-activa/

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta