Naposl de Postal Mutuam

Un grup molt animat de 12 mutualistes de Mutuam, 25 col·legiats del Col·legi de Farmacèutics, 6 socis de Clinicum, 1 de Vital Seguro i 5 de Mutual Mèdica, acompanyats per la Montse López de Mutuam Activa van fer via cap a Nàpols i la Costa Amalfitana, en el que va ésser el circuit de l’agenda de primavera de l’any passat. El circuit estava inclòs dins la programació trimestral d’activitats que Mutuam Activa dissenya perquè la gent gran activa amb ganes de veure món, gaudeixi del temps de lleure amb una varietat àmplia d’idees culturals i de lleure, prop i lluny de casa nostra, a preus molt especials.

 

El destí es mereix una recomanació per visitar aquests indrets amb família a l’estiu fent una passejada per la història. Mutuam Activa va preparar aquest circuit entre el 7 i 11 de maig de l’any passat, farcit d’il·lusió i moltes ganes de passar una setmana entranyable, el grup va fer una ruta inoblidable cap a Nàpols i la Costa Amalfitana, amb una intensa organització prèvia per fer gaudir a tothom d’unes meravelloses visites guiades i panoràmiques que no trobareu a cap postal.

Cinc inoblidables dies molt ben organitzats van permetre visitar paisatges plens d’història que els van transportar a la Itàlia clàssica.

Itália clàssicaNàpols Mutuam Activa

Ben flaquejats en tot moment pels turistes que quasi formaven part de la decoració, d’entrada primer varen visitar la ciutat caòtica i desendreçada de Nàpols: Catedral de Sant Genari, el Port de Mergellina, el barri mariner de Santa Llúcia, el Castell d’Ovo, la Plaça del Presbiteri, el Palau Reial, el Teatre de l’opera de San Carlo i l’imponent Maschio Angioino. Pomepeia i Ercolano van causar impressió: les restes d’una ciutat romana sepultada per les cendres del Vesubi, impressionen a qualsevol. Un bonic i plàcid recorregut amb autocar per la costa Amalfitana, costa predilecte per l’aristocràcia europea des de mitjans dels segle XIX els va deixar estampes d’ Amalfi, Positano i Paestum, precioses. Aquesta última, plena de temples meravellosos. Òbviament van anar a l’Illa de Capri ben embarcats. Capri era i és avui un lloc predilecte de descans i vacances de personatges famosos , també en època romana.  Anacapri, la Villa San Michele i la visita a la Gruta Blava els van deixar bocabadats. El viatge va finalitzar amb una bonica visita al Palau reial de Caserta i ja des d’allà de tornada a Barcelona amb avió.

Costa AmalfitanaCApri

Amb ganes de repetir aventura i desades les maletes, podeu gaudir d’aquest itinerari i agafar idees, mirant les instantànies. Ciao!

Grup Nàpols

 

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta