Mutuam Activa visita el jardi botànic de Barcelona

Mutuam Activa va acompanyar a visitar i conèixer millor el Jardí Botànic de Barcelona situat a la muntanya màgica de Montjuic, exactament entre l´estadi olímpic Lluis Companys i el castell de Montjuic.  Inaugurat a l´abril de 1999, les instal·lacions d’aquest jardí botànic recorden un gran amfiteatre pels seus desnivells importants i amb una superfície de 14 hectàrees, és avui un dels grans espais verds de la ciutat.

En plena explosió de la primavera, el 22 de maig, un ben avingut grup de 30 sèniors del servei gent gran de Mutuam amb sèniors d’entitats associades, com Clinicum, Mutual Mèdica, Vital Seguro, Col.legi de Farmacèutics…i mutualistes de Mutuam, va gaudir d’aquesta impactant visita matinal impregnada de color i olor. El trajecte va iniciar-se a la secció de la mediterrània de la mà de l’especialista en jardineria,  Mireia Teixidó que els va fer de guia i que, entre d’altres, també els va descobrir els boscos d´eucaliptus d’Austràlia, les  punxes de les acàcies africanes, els falsos pebres de Xile i la descoberta de l’arbre drago.

Amb unes vistes magnífiques sobre la ciutat de Barcelona, van gaudir de la vasta representació de flora adaptada al clima mediterrani que es distribueix en sectors segons la seva procedència geogràfica: Austràlia, Sud-àfrica, Xile, Califòrnia, conca Mediterrània i les Illes Canàries. En el punt central més baix del jardí botànic hi ha un estany en el que van veure una bona mostra de plantes aquàtiques. Amb més de 1.500 tipus de plantes, tots van passar una jornada diferent fent d’experts en plantes i jardins, que va fer que passessin un dia molt interessant i ben aprofitat.

Si voleu conèixer les activitat que Mutuam Activa te preparades per aquest estiu 2015, no perdeu detall. Bones sortides!

 

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta