Mutuam Activa embarca cap al delta del ebre

El 14 de maig el dia va llevar-se força ennuvolat de la mà d’una incòmoda boira. Amb autocar i direcció Tarragona, els amics de Mutuam Activa vàren arribar a Sant Carles de la Ràpita en un pim pam. Aquesta excusrió estava programada dins l’agenda de primavera i tenia ben encuriosits i molt animats als sèniors del Servei Gent Gran de Mutuam i sèniors d’altres entitats associades com Clinicum, Col.legi de Farmacèutics i Mutual Mèdica.

Des de Sant Carles de la Ràpita s’embarcaren en un petit vaixell amb el que van navegar per l’anomenada Ruta de les Muscleres, travessant tota la Badia del Alfacs, i descobrint les salines de la Trinitat i la Punta de la Banya del Parc Natural del delta de l’Ebre. A la musclera varen poder conèixer els vivers i degustar aquestes bivalvs, moment en el que va sortir un esplèndid sol,que va fer que la tornada a l’embarcació fos molt agraïda i acalorada. Ja a terra, es van encaminar cap al restaurant a segona línia de mar a dinar i reposar una miqueta, on van degustar una excel·lent fideuà, musclos,  gambes i sonsos, acompanyat de vi blanc i cava. Tot un luxe!

Un cop dinats, van fer via cap a Amposta on encara els quedaven forces per a visitar la Casa de Fusta dels Parc Natural del Delta. Aquesta emblemàtica edificació va ser importada del Canadà a principis del segle passat per convertir-la en refugi de caça per a gent burgesa de la Barcelona de l’època. Avui, aquesta casa, és una exposició interactiva sobre les llacunes i aus autòctones que tenen el seu habitat al Parc Natural. Unes compres a la tenda de la casa de fusta, van iniciar el camí de tornada a Barcelona.

Mutuam Activa al Delta del Ebre

Una fideuà per dinar a Sant Carles de la Ràpita

Mutuam Activa al Delta del Ebre

La casa de fusta al Parc Natural del Delta

 

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta