Mutuam Activa a l'Estartit

Un grup de 40 sèniors amb ganes de sortir de casa del Servei Gent Gran de Mutuam, de Clinicum, Col·legi de Farmacèutics i Mutual Mèdica, van fer via cap a l’Escala el 14 de juliol, amb moltes ganes de gaudir d’aquest poble amb encant, que tots tenim a prop però que mai acabem de conèixer a fons.

Una bona passejada pel poble els va ajudar a descobrir aquesta població de tradició pesquera, i ho van fer amb una visita poc coneguda … la Ruta de Víctor Català. Van començar doncs pel barri vell, a través dels indrets que van inspirar a la gran escriptora Caterina Albert, coneguda amb el pseudònim de Victor Català, i que era filla de l´Escala. Durant el recorregut van visitar la casa pairal, l’església de Sant Pere, Can Maranges, l´Alfolí de la Sal , la platja de l´antic port, la Punta, el jardí del Clos del Pastor i el cementiri mariner.

No podien deixar de banda de cap manera el producte gastronòmic que ha fet a l’Escala reconeguda arreu del món: l´anxova. Van visitar una de las plantes de producció on els van mostrar el procés, des de la pesca al vaixell fins la seva distribució…i el moment de la veritat…a la taula. Boníssimes!

Unes vistes meravelloses i un bon dinar van tancar el genial dia.

Consulta la programació de la propera temporadaAmpliar Informació

 

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta