Residents i alumnes al fi de curs intergeneracional

Els usuaris de la Residència Les Franqueses de Mutuam i l’alumnat de 3r d’ESO de l’Escola Anna Mogas de Granollers celebren conjuntament el fi de curs 2016-2017 de les trobades intergeneracionals del programa “Viu intensament la música”. Els nois i noies van preparar, durant les classes de música i aprofitant alguna tutoria, una coreografia adaptada per ells mateixos del musical Mamma Mia del grup Abba.

En el moment de posar-la en pràctica a la residència, algunes noies del personal van acompanyar els nois i noies amb el ball i, tots junts, van animar els residents a fer alguns moviments del ball.  Es va aconseguir, en definitiva, un ambient festiu i molt divertit. L’activitat va deixar, a més, una empremta compartida en forma de dos murals, un per a l’escola i l’altre per ser penjat a la residència, que recorden les trobades portades a terme durant el curs. A més, joves i avis van seguir compartint una estona de jocs de taula, com el dòmino i un bingo intergeneracional.

Residents i alumnes al fi de curs intergeneracional

Residents i alumnes al fi de curs intergeneracional

Aquestes trobades formen part d’una col·laboració ja consolidada que cada any es va repetint amb els alumnes de 3er d’ESO per la bona acollida i satisfacció que genera en ambdues parts, escola i residència.

 

Encara no coneixes la Residència Les Franqueses per a gent gran? Ampliar informació

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta