LIne apropa cultura

La Residència Mutuam Manresa col·labora amb programa “Apropa Cultura“, un programa socioeducatiu d’equipaments culturals de Catalunya adreçat al sector social, creat pels Departaments de Benestar Social i Família i el de Cultura.

El programa afavoreix l’assistència i participació a la programació dels equipaments culturals de Catalunya a les persones amb risc d’exclusió social (espectacles de música, teatre, dansa, circ i visita a exposicions, museus i centres culturals), enforteix les experiències vitals dels col·lectius més vulnerables i fa realitat l’accés a la cultura per a tothom.

Així doncs, els usuaris de la residència Mutuam Manresa han assistit gràcies a aquest programa a dos espectacles al teatre Kuursal de Manresa: concert de la cantant “Merche” i un espectacle de circ a càrrec de la companyia “Cabaret Elegance”.

Atès que el programa ofereix una vessant formativa en arts escèniques, musica i arts plàstiques dirigida als professionals dels serveis socials adherits al programa, l’animadora del centre va participar al curs d’arts plàstiques que es va fer al Museu MACBA, per innovar i re-inventar les intervencions i eines per treballar amb els usuaris.

Tot plegat un gran encert!

 

T'agradaria que parléssim d'algun altre tema que consideris molt rellevant?
Quines temàtiques et preocupen?
T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Fes-nos arribar la teva proposta